Breaking News

Ludira Tegese

Ludira Tegese. Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka bausastra jawa,. Resi, driya, dipuntrajang, artinya teman, arti kata ideri.

Piwulang Saka Tembung Kasebut Yaiku.. Tanojo tegese tembung
Piwulang Saka Tembung Kasebut Yaiku.. Tanojo tegese tembung from tari2daerahindonesia.blogspot.com

Tulisan awujud tatanan kanthi paugeran tartamtu. Tan peduli lemah iki suci : Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka bausastra jawa,.

Resi, Driya, Dipuntrajang, Artinya Teman, Arti Kata Ideri.

Tegese tembung ludira ing ukara ludira kadya kandheg, kapireng kekidunganmu endah rinasa yaiku. Tan peduli lemah iki suci : Bahasa indonesia, basa ngoko, basa krama, dan.

Mimis Bedhil Lan Bom Dadi Kidung :

Contextual translation of tegese tembung ludira from hausa into indonesian. Arti ludira, makna ludira, definisi ludira, tegese ludira, tegesipun ludira. Tembung kawi lan tegese lengkap.

Contextual Translation Of Tegese Tembung Ludira From Javanese Into Indonesian.

Ing kitab mahabharata, yudhistira (utawa tinulis yudisthira) iku ya puntadewa dhéwé. [ tutup] selamat datang di wiktionary, kamus yang bebas disunting! Tulisan awujud tatanan kanthi paugeran tartamtu.

Sapérangan Utawa Kabèh Teges Sing Kaamot Ana Ing Kaca Iki Dijupuk Saka Bausastra Jawa,.

Mymemory, world's largest translation memory. Tegese tembung ludira ing geguritan kasebut yaiku july 21, 2022 post a comment lintang wengi. Tembung geguritan asale saka tembung lingga ”gurit”.

👉TRENDING :  Kegiatan Menggambar Yang Menggunakan Model Sebagai Objek Gambarannya Disebut

Urip Lan Ngrembaka Dadi Pusering Donya.

Ing dina iki kula arep posting materi tembung kawi basa jawa. Geguritan yaiku salah sijining sastra jawa. Dikarenakan hasil terjemahan yang dibuat oleh system translasi terjemahansunda.com bisa jadi tidak sesuai pada beberapa orang dari segala usia dan pandangan kami menyarankan agar.